ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ

Διαθέτουμε ένα στόλο από άνετα και άψογα συντηρημένα οχήματα, από διώροφα λεωφορεία, πολυτελή πούλμαν και μίνι λεωφορεία που μπορούν να φιλοξενήσουν από 9 έως 72 άτομα, φυλασσόμενα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Με γνώση του οδικού δικτύου όχι μόνο της Αττικής αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, οι οδηγοί μας γνωρίζουν καλά τους τοπικούς χάρτες και σας βοηθούν να φτάσετε στον προορισμό σας εγκαίρως. Αν κάτι απρόοπτο προκύψει καθ΄ οδόν, ο οδηγός γνωρίζει τον καλύτερο τρόπο ώστε να πετύχει την ελάχιστη αναστάτωση και καθυστέρηση. Όλοι οι οδηγοί μας διαθέτουν πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας οδηγού επαγγελματικού οχήματος και η εταιρία μας κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος οδικού μεταφορέα επιβατών. Αγωνιζόμαστε για την ποιότητα σε όλα όσα κάνουμε, από τον στόλο των λεωφορείων μας έως τη άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.   Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια φιλική, προσωπική προσέγγιση που δεν συναντάμε τόσο συχνά στον κλάδο των μεταφορών. Αυτός είναι και ο λόγος που μεγάλο μέρος των πελατών μας προέρχεται από συστάσεις και επαναλαμβανόμενους πελάτες. Είμαστε περήφανοι για τη φήμη αυτή και προσβλέπουμε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας για πολλές δεκαετίες ακόμα.

Με την ομάδα των αξιόπιστων και ευγενικών οδηγών μας, αλλά και των επαγγελματιών συνεργατών μας, είστε σε καλά χέρια!


ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Η εταιρία μας παρέχει άρτιες υπηρεσίες με σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ταξιδιώτη. Μένουμε σταθερά προσανατολισμένοι στην αξία της εξέλιξης και την προσαρμογή στις νέες ανάγκες του σύγχρονου τουρίστα. Διοργανώνουμε ταξίδια που σέβονται   τους ρυθμούς των ταξιδιωτών, που τους ξεκουράζουν και που αφήνουν την καλύτερη δυνατή ανάμνηση .
Οργανώνουμε και σε συνεργασία με αξιόπιστα τουριστικά γραφεία:

Ημερήσιες εκδρομές πολιτιστικού, θρησκευτικού,
περιηγητικού και ειδικού ενδιαφέροντος.
Οδικές οργανωμένες εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Αεροπορικές εκδρομές και
μακρινά ταξίδια  στο εξωτερικό, σε συνεργασία με μεγάλους ταξιδιωτικούς οργανισμούς.
Ατομικά ταξίδια.
Ελάτε να σχεδιάσουμε την εκδρομή σας, ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί!

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οργανωμένα ταξίδια
Ατομικά ταξίδια
Εισιτήρια ακτοπλοϊκά
Ενοικιάσεις ΙΧ αυτοκινήτων
Μισθώσεις λεωφορείων
Ξενοδοχεία-καταλύματα
Πακέτα διακοπών
Ξεναγοί
Εισιτήρια για αρχαιολογικούς χώρους
Διοργάνωση περιηγήσεων σε αξιοθέατα
Υπηρεσίες κράτησης κρουαζιέρας
Οργάνωση γάμων
Εκδίδουμε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλη τη νησιωτική Ελλάδα και τη Μεσόγειο.

Αεροπορικά εισιτήρια. σε συνεργασία με IΑΤΑ γραφείο.                                
Καλέστε μας στο τηλέφωνο, συμπληρώστε το αίτημα σας στη φόρμα επικοινωνίας ή επισκεφτείτε το γραφείο μας, για να βρούμε την καλύτερη λύση για το ταξίδι σας.